headershadow

Latest Blogposts

30 kilo afgeslankt met Cambridge dieet

Na mijn eerste zwangerschap was ik 40 kg te zwaarder. Na veel pogingen van sport en zelf proberen te lijnen was ik nog maar 10 kg afgeslankt. Ik was het helemaal zat, dus begon ik aan Cambridge dieet. Na 15 kg afgeslankt te zijn bleek ik zwanger en was ik genoodzaakt te stoppen.
Na deze 2 zwangerschap en tweede gezonde heerlijke dochter was ik weer terug bij af. Ik woog weer 90 kg en dat is dus zowat 30 kg te zwaar (ik ben maar 1.62m) Toch weer begonnen aan Cambridge omdat het de eerste keer zo goed ging had ik er weer volle vertrouwen in. Het was best pittig maar nu 27 kg minder toch heel blij. Maar de uitdaging begint eigenlijk nu pas.
Samen met mijn consulent  gaan we aan het programma gewichtbeheersing werken.

afgeslankt Soraya-Coenraad 30 Kilo afgevallen

 

 

0 reacties op “30 kilo afgeslankt met Cambridge dieet

Plaats een reactie


*