headershadow

Latest Blogposts

Weer een heerlijk Cambridge recept

Vanaf stap 3 als je i.p.v. aardappelschijfjes bijvoorbeeld courgette/aubergine plakken gebruikt. Kip-shoarma roerbakken en daarna in de ovenschaal (bodem, 1-ste laag). Daaroverheen de aardappelschijfjes of courgette/aubergine plakken (2-de laag). Dan de roergebakken prei en champignons en gekozen kruiden erover (3-de laag). Als laatste mengsel van geklopt ei, zuivelspread en geraspte kaas (4-de laag). Het geheel 20 a 25 minuten in een voorverwarmde oven. En smullen maar. Eet smakelijk!

Cambridge Recept

Hier hier verder voor meer Cambridge Recepten>>>>

50 voordelen van afvallen met maaltijdvervangers onder persoonlijke begeleiding

Dat afvallen een hoop voordelen oplevert is bekend. De meeste mensen willen afvallen om er beter uit te zien, maar gelukkig heeft afvallen nog veel meer voordelen. Hoe je eruit ziet geeft vaak ook aan hoe je je voelt, dus naast uiterlijk is je beter voelen ook een voordeel van afvallen.
En de allerbelangrijkste is dat het voordeel oplevert voor je gezondheid. De reden om af te vallen is dus voor iedereen verschillend net zoals de keuze hoe dit aan te pakken. De één doet het op eigen houtje, de ander via een diëtiste en weer een ander valt van het ene dieet in het andere dieet met alle gevolgen van dien. Eigenlijk weet je niet meer wat je moet doen. Lees verder »

Cambridge recept vanaf stap 2 heerlijke pizza's

Recept: 2 pizza's eten tijdens je afslankplan?. Ja dat kan zeker!

Wat een geweldig idee de wrap pizza. Niet 1, maar gewoon 2.

Benodigdheden:

  • 2 wortel wraps (de bieten of boerenkool wrap kan ook)
  • zuivelspread
  • magere achterham of kipfilet of ander mager vleeswaren
  • paprika
  • rode ui
  • champignons
  • verse basilicum
  • pesto
  • mozzarella
  • Oven voorverwarmen op grill stand.

De wraps insmeren met een laagje zuivelspread. Beleg de wraps met bovenstaande. Volgorde maakt niet uit. Overigens kan je nog variëren met tomaat, olijven, kappertjes, geraspte kaas of iets anders wat jij lekker vind en in jouw stappenplan kan. Leg de wraps op een bakplaat en plaats deze ongeveer 4 a 5 minuten onder de grill.
Eet smakelijk!!

Smakelijk eten

Cambridge recept vanaf stap 2

 

Afvallen doe je met Cambridge Weight Plan

Een doel zonder een plan blijft een wens....

Nieuwe start van het jaar …. wij staan voor jou klaar. Voor een afspraak en een GRATIS intake voor de praktijk Alkmaar en/of de praktijk in Egmond

Actie is geldig t/m januari 2018 

Maak hier je afspraak met Cambridge praktijk Alkmaar of Cambridge praktijk Egmond

Vul hier je gegevens in:

 

Verification

 

Pagina 1 van 2112345...1020...Minst recente »