headershadow

Page content

Cambridge consulent Alkmaar en Egmond

Wat leuk dat je op onze pagina kijkt! Uiteraard zijn we heel benieuwd wat jou hier brengt en wellicht ontmoeten we elkaar in één van onze praktijken.

Wie zijn Bianca en Jeroen?

Wij zijn Bianca en Jeroen, getrouwd en moeder en vader van 2 (puber) jongens. Een gezin die volop in het leven staat met alles wat daarbij hoort. Niet alleen in privé, maar ook zakelijk. Sinds 2007 hebben wij 2 praktijken waarin we beide als onafhankelijk (Cambridge) consulent werken. Wil je meer informatie over de werkwijze en (onze) ervaringen met het Cambridge Weight Plan bekijk dan onze consulentenpagina. Klik hier voor meer info: Jeroen Bianca

In de afgelopen 10 jaar waarin we vele mensen hebben mogen helpen naar een gezond gewicht is de leergierigheid naar dit onderwerp en vooral in de mens zelf altijd hoog geweest. Vragen zoals; waarom is afslanken voor de één makkelijk en voor de ander zo moeilijk? Waarom valt men terug in oude bekende valkuilen? Welke voeding is de juiste keuze en waarom? Waarom lukt het niet om mijn gedrag te veranderen?

Dit soort vragen gaf ons altijd de behoefte om nog meer kennis op te doen met als resultaat in de afgelopen jaren verschillende trainingen te hebben gevolgd.

Consulent bianca_doorn    Consulent jeroen-van-der-ploeg

Door persoonlijke begeleiding weer 100% meedoen? We helpen je graag.
Samen zorgen we voor een blijvend resultaat!

Bianca tel: 06 2900 33 11
Jeroen tel: 06 2515 19 94

Contactformulier