headershadow

Latest Blogposts

Ik ben blij met mijn overgewicht!

Wees blij met je overgewicht. Misschien klinkt dat raar in je oren, maar bij ons in de praktijk benoemen we dit vaak. Soms worden we raar aangekeken en krijgen we als eerste te horen … ik ben helemaal niet blij met mijn overgewicht, daarom ben ik hier juist. Dat snappen we en we gaan van start met de intake.

Je bent er klaar mee na zoveel afvalpogingen. Nu wil je afvallen en eens en voor altijd er klaar mee zijn. Dat is mooi, want dat is ook onze missie, maar wat wij nog veel belangrijker vinden is dat je het beste uit jezelf haalt, je weer happy voelen.
Afvallen is niet alleen verandering in gewicht en één of een paar kledingmaten minder. Afvallen is inzichten krijgen en bewust worden van je gedrag, leefstijl en je denkwijze. Persoonlijke ontwikkeling en groei noemen we dat. Jouw overgewicht heeft de antwoorden en maakt je blij met deze inzichten voor echte verandering. Wij begeleiden je graag in dit proces.... samen met jou stap voor stap groeien en afvallen.
Je zou maar geen overgewicht hebben …..

0 reacties op “Ik ben blij met mijn overgewicht!

Plaats een reactie


*