headershadow

Latest Blogposts

Ik voel me veel beter en minder moe

Hallo, mijn naam is Rachel.

Vorig jaar was ik het zat om de groeven van mijn legging te zien door mijn jurkjes heen. Ik ben wel eens eerder afgevallen met shake´s maar ik viel telkens weer in het oude patroon waardoor ik geen kilo kwijtraakte maar misschien wel aankwam. Ik dronk veel koffie en rode wijn. Ik Zat vaak met een bak chips op schoot na een avonddienst. Op een gegeven moment liepen de kilo´s op naar de 80kg i.p.v. naar de 70kg. Ik had meer een stok achter de deur nodig. Iemand die mij in de gaten hield. Ik had al vaker gehoord over het Cambridge dieet maar durfde het op een of andere manier niet ervoor te gaan. Totdat ik een moeder op school tegenkwam die in de vakantie echt super veel was afgevallen. Zij deed het Cambridge dieet. Ik heb de stoute schoenen aangedaan en ben daarna gaan googlen en heb het lef genomen om een afspraak te maken. Dit vond ik eigenlijk best wel spannend. Aangezien ik een druk leven heb met mijn 3 kinderen en een baan in de zorg koos ik voor de Cambridge 800. 2 shake`s en een maaltijd.

Afvallen was en is voor mij echt een mindgame geweest

Het begin was best pittig. Vooral omdat ze dan zeggen veel water te drinken wanneer je een hongergevoel heb…haha… ik dacht dat hebben ze mooi verzonnen…maar het hielp echt.
Water drinken is ook echt de sleutel. Je leert het ook drinken. Afvallen was en is voor mij echt een mindgame geweest. Vooral de opmerkingen van je omgeving die nu opeens vinden dat je te mager wordt, terwijl als je aankomst niemand iets zegt. Heel veel mensen reageren negatief. De afspraken waren voor mij ook een soort van therapie en ik ging zeker met een positieve instelling en een goed gevoel weer aan de slag. De doorzettingsvermogen en positieve instelling heb ik ook echt aan Jeroen te danken. Hij wees je de richting op waar je heen wilde en veroordeelde niet als het een keertje minder ging. Waardoor je er zelf meer vertrouwen in krijgt. Uiteindelijk ben ik Ruim 10kg afgevallen met het afbouwen erbij en nu ben ik vrij stabiel. Ik begon met 77kg en weeg nu 66kg. Ik voel me veel beter..minder moe en nog belangrijker is dat ik me weer sexy en aantrekkelijk voel…hahaha . Ik draag nu maat 38 en ben daar heel blij mee en het voelt goed.

Ik voel me veel beter..minder moe en

0 reacties op “Ik voel me veel beter en minder moe

Plaats een reactie


*