headershadow

Latest Blogposts

Klopt mijn plan de campagne nog wel?

Misschien herken je het wel. Afspraak hier, afspraak daar, dit en dat moet nog en al die leuke spontane uitjes om me heen wil ik ook. O ja en over 5 weken gaan we op vakantie en daar moet ik ook nog het een en ander voor regelen.

bbq

Ik merk meteen dat het afvallen ook minder goed gaat en ik wil toch echt nog wat kilo's kwijt, ik was zo goed bezig. Hoe ga ik dit toch doen?

Het feit dat je je bewust bent dat je chaos in je hoofd hebt is al 1. Mooi, daar kan je wat mee. En dat is niet stoppen met je afvalplan. Dat zou toch zonde zijn om na je zomer weer opnieuw te beginnen.


Dat geeft nou echte chaos in je hoofd. Het mooie van het stappenplan van het Cambridge weight plan is dat je in dit soort tijden je stappen kan aanpassen zodat je afvalplan gewoon door kan gaan.
We gaan eens kijken... klopt je planning nog wel of moet die aangepast worden? Of wil je teveel? Schrijf eens alle punten op. Kijk nog eens bij het stukje mind uit je stappenplanboek.

Is het misschien een idee om een stap terug of een stap vooruit te gaan in je stappenplan.
Wij als Cambridge consulent helpen je hier graag mee. Dus kom maar op met jouw chaos en samen met jou maken we een nieuwe plan de campagne. Weer een leuke uitdaging... stap voor stap komen we er wel hoor.

Bianca tel: 06 2900 33 11
Jeroen tel: 06 2515 19 94

0 reacties op “Klopt mijn plan de campagne nog wel?

Plaats een reactie


*