1op1 dieet van Alkmaar Egmond en omstreken
1op1dieet
Jeroen van der Ploeg
1op1dieet
01/09/2019
1 min
0

1op1 dieet van Alkmaar Egmond en omstreken

01/09/2019
1 min
0

Misschien heb je het al gezien op onze Facebook pagina er is iets gaande.  Nieuwsgierig…..? Naar de veranderingen van Cambridge Weight Plan. Wij zijn enthousiast over wat er gaat gebeuren en willen jou graag alvast meenemen met wat er gaat veranderen.

1op1 dieet van Alkmaar Egmond en omstrekenWe gaan veranderen!

Ja, er gaat het één en ander veranderen, wat we nu alvast kunnen verklappen… We gaan onze naam en ook ons logo veranderen in ‘The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan’, ofwel ‘Hét 1 op 1 dieet van Cambridge Weight Plan’.

Waarom?

Onze verbinding met onze cliënten is altijd al de kracht en succesformule geweest van Cambridge Weight Plan. Sterker nog, we hebben onze goede naam, bekendheid en reputatie hier voor een belangrijk deel aan te danken. De 1 op 1 begeleiding is het DNA van ons bedrijf, ons merk en onderscheidt ons van anderen in de markt.

We groeien, we zijn ambitieus en we zijn klaar voor ‘the next step’.
Maar geen zorgen: ons flexibele Stappenplan, onze vertrouwde lekkere producten én door cliënten zeer gewaardeerde 1 op 1 begeleiding blijven uiteraard!

Wanneer?

Langzamerhand zal de naam en het merk Cambridge Weight Plan plaatsmaken voor ‘The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan’. En jij gaat dat stap voor stap ervaren. Het onderscheidt ons nóg meer en maakt ons nóg beter dan we al waren. Wij zijn trots en verheugd op de veranderingen en verbeteringen die komen gaan en willen dit in deze fase alvast met jou delen.

Reacties
Categorieën