Afgeslankt met het Cambridge Weight Plan! Nu kan ik mijn jas weer aan.
arrow_drop_up arrow_drop_down
12 december 2016 

Afgeslankt met het Cambridge Weight Plan! Nu kan ik mijn jas weer aan.

Ik wil even een stukje schrijven over mijn geweldig mooie ervaring met Cambridge Weight Plan 500.
Ik ben Cherren een super trotse moeder . Je kan van alles verzinnen waardoor die extra kilo’s er elke keer weer bij kwamen, maar dat maakt het er niet gemakkelijker op. Lijnen deed ik al heel lang niet echt meer, maar probeerde wel bewust met eten om te gaan. Ik kwam zo nu en dan bij een gewichtsconsulent en had daar ook veel van geleerd.

At niet te veel vette happen, maar moest wel meer variatie aan te pas komen. Ik moest meer groente en fruit eten. Toch moest er iets gebeuren voor de overtollige kilo’s.
Vervolgens was er Cambridge Weight Plan. Hier wordt ik echt heel blij van. Jeroen legde alles heel goed uit en daardoor kon ik het ook aan anderen duidelijk maken hoe het in zijn werk ging en wat ik deed en wat het met mijn lichaam doet. Elke week ging ik wegen met een geweldig resultaat. Het gevoel dat ik erbij had dat is super. Wat mij jarenlang zelf niet is gelukt is, lukt mij nu wel.
Lieve Jeroen jij weet mensen te raken.
Dank je dat je er altijd voor mij bent, met je prachtige product Cambridge .

Afgeslankt met het Cambridge Weight Plan! Nu kan ik mijn jas weer aan.

Reactie plaatsen

Koekje erbij?