Ervaringen verhalen
Team GoedBlik
Ervaringen verhalen
06/12/2018
0 min
0

Afvallen in Alkmaar met gratis coaching dat is wat ik nodig had.

06/12/2018
0 min
0

Hallo allemaal!

Midden november besloot ik de hulp van Bianca en Jeroen in te schakelen om mij te begeleiden bij het afvallen met de 1 op 1 Dieet producten van hun praktijk in Alkmaar. Het maken van een afspraak was zo geregeld, en nu, een paar maanden later heb ik mijn doel bereikt en ben ik op mijn ideale gewicht!

Ik wil jullie, Bianca en Jeroen, ontzettend bedanken voor de geweldige adviezen, hulp en steun die jullie mij hebben gegeven om dit doel te bereiken. Wat ik vooral waardeer, is de begeleiding na het bereiken van mijn streefgewicht. Het ging niet alleen om afvallen, maar ook om het ontwikkelen van een bewuster eet- en leefpatroon. Jullie benadering helpt echt om duurzame veranderingen te maken!

Bereik je doelen met het 1 op 1 Dieet

Het hebben van een plan om gewicht te verliezen is één ding, maar het daadwerkelijk uitvoeren en volhouden is een heel ander verhaal. Zonder de begeleiding van Bianca en Jeroen was het mij waarschijnlijk niet gelukt. Soms heb je gewoon een paar motiverende en ondersteunende ogen nodig om je te helpen volhouden.

Nogmaals, mijn hartelijke dank aan jullie beiden. Ik kijk uit naar onze volgende “APK” keuring!

Groeten J.

Reacties