Afvallen in Alkmaar met gratis coaching dat is wat ik nodig had.
12 juni 2018 
0 min. leestijd

Afvallen in Alkmaar met gratis coaching dat is wat ik nodig had.

Beste Bianca en Jeroen,
Medio november heb ik jullie hulp ingeroepen om mij te adviseren en te begeleiden bij het afvallen met de Cambridge producten van praktijk Alkmaar. Een afspraak maken was zo gemaakt met jullie. Inmiddels heb ik mijn doel bereikt en ben op het ideale gewicht.
Hierdoor wil ik jullie hartelijk danken voor de verleende adviezen, hulp en steun om dat doel te bereiken. En niet alleen dat, maar ook het na traject heb ik bijzonder gewaardeerd, omdat het uiteindelijk niet alleen gaat om gewichtsverlies, maar ook een ander en bewuster eet- en leefpatroon. Daarom heten jullie ook Bewustzijn met.

Je doelen halen met Afvallen in Alkmaar

Het plan hebben om wat aan het gewicht te doen is één, maar het daadwerkelijk ten uitvoer brengen en realiseren van dat streven is een ander verhaal. In mijn eentje was het me waarschijnlijk niet gelukt. Vreemde ogen zijn nu eenmaal dwingender en dat had ik nodig.
Nogmaals mijn hartelijk dank en tot ziens bij de volgende “APK” keuring. Gr.

Bovenstaande is 1 van de mails/berichten die wij regelmatig krijgen. Wil jij ook wat kilo’s kwijt en zoek je ook een paar vreemde ogen? Neem dan contact met ons op. Bianca 06 2900 33 11 of Jeroen 06 2515 19 94

Reactie plaatsen
Online afvallen met het 1 op 1 dieet Bianca en Jeroen

Afvallen met Online begeleiding van het 1 op 1 dieet

Wil jij meer informatie over onze aanpak van het dieet?