Bewegen en afvallen
24 maart 2014 
1 min. leestijd

Bewegen en afvallen

Zoals velen van jullie zullen weten ben ik in begin 2014 gestopt met roken. Hiervoor was ik al begonnen met hardlopen door de duinen van Egmond. Nou ja hardlopen…. zo zou je het niet echt kunnen noemen, het was meer bewegen. Ik dacht dat ik altijd wel in een goede conditie was, maar dat viel wel ff tegen. Ik probeerde te rennen, maar kreeg telkens een aanval van steken in mijn zij. 

Bij iedere stap protesteerde mijn hele lichaam. Ik had het gevoel dat mijn ingewanden er allemaal uitvielen en ook had ik een enorme slijmontwikkeling. Om de zoveel meter moest ik slijm uitspugen, het leek wel of ik een slakkenspoor achter me had.

Ik moet wat gaan veranderen.

Weken heb ik zo gelopen door de duinen van Egmond. Ik schaamde me diep. Als ik maar geen bekende tegen kwam met al dat slijm achter me. Ik moest wat gaan veranderen en al snel kwam ik bij het idee om te gaan stoppen met roken. Ik had al een paar eerdere stop pogingen gedaan, maar deze waren voor korte duur.

Ik ben gaan hardlopen met het Polar horloge. Dit horloge stel je helemaal op je zelf in. Bijvoorbeeld: leeftijd, lengte, gewicht man/vrouw, enz enz… Ik heb een tijdje hiermee gelopen en het horloge meet echt alles. Ik kon precies zien of ik in de vetverbranding zat of dat ik bezig was met conditietraining. Geweldig apparaat van Polar.

Afvallen en werken aan je conditie met de LOOP

Loop_w_Flow_app_v2Nu is er een nieuw model die nog mooier en beter is. Ik heb onder dit verhaal een filmpje gepost van de nieuwe LOOP. Hierin laten ze zien wat de loop allemaal kan. Het is een mooie gadget die je heel bewust maakt wat je op een dag doet en nog moet doen op een prettige manier.
Ook als je niet echt een actieve dag hebt is het erg leuk om te zien hoeveel je nog moet doen om je doel te bereiken voor die dag. Het is echt een stimulans om meer te gaan bewegen.
Ook voor de sportievelingen onder ons is de LOOP in combinatie met de hartslagband een topper. Je kunt alle data uitlezen via een app..

De LOOP is bij ons te verkrijgen voor € 89,95
O ja ik ben nog steeds gestopt met roken, hardlopen gaat veel beter. Geen slakkenspoor te vinden en haal regelmatig mijn doel.

Laat je even een reactie achter? Word ik blij van!

Bron vermelding Images: http://www.polarloop.com/

Reactie plaatsen
Online afvallen met het 1 op 1 dieet Bianca en Jeroen

Afvallen met Online begeleiding van het 1 op 1 dieet

Wil jij meer informatie over onze aanpak van het dieet?