bianca en jeroen

Over Bianca & Jeroen

Nog steeds blij dat we toen die bewuste keuze hebben gemaakt

Meer dan 14 jaar

aan ervaring van het coachen

100+

Tevreden cliénten per week

200%

Motivatie

Wij zijn Bianca & Jeroen, getrouwd en ouders van 2 puberjongens. We hebben een gezin dat nu volop in het leven staat en daarvan intens geniet, met alles wat daarbij hoort. Jaren geleden toen de kinderen nog jong waren, was die situatie en ons gevoel over het leven heel anders. Met elk ons eigen bedrijf waren we zo druk, dat we geen gezond ritme en geen gezonde leefstijl hadden. 

Het gevolg was een ongezond gewicht en een groot gevoel van ontevredenheid.


Tijd voor verandering

Door het 1 op 1 dieet van Cambridge Weight Plan en op een andere manier bezig te zijn met voeding kregen we een heldere kijk op onze voedingspatronen en leefstijlen. Het gaf ons niet alleen de fysieke verandering maar ook een andere mentale kijk op onze dagelijkse  dingen/beslommeringen/werkzaamheden. 


Bewustzijnmet.nl

In 2008 openden wij 2 Bewustzijn met praktijken. Wij werken hierin beiden als coach en als onafhankelijke (Cambridge) consulent. We volgen regelmatig opleidingen en trainingen over persoonlijke ontwikkelingen en coaching. Onze levenservaringen zijn net als die van ieder ander. Hoe mooi is het om deze mee te nemen in onze gesprekken en jou daarmee te helpen? Het is onze missie om jou te inspireren en te motiveren om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Onze missie:

Jou begeleiden en te inspireren om een gezond gewicht te behouden en het beste uit jezelf te halen.


Klaar om te starten?