Coaching naar een andere leefpatroon
arrow_drop_up arrow_drop_down
bianca en jeroen

Over Bianca & Jeroen

Nog steeds blij dat we toen die bewuste keuze hebben gemaakt

Meer dan 10 jaar

aan ervaring van het coachen

4.000+

Tevreden cliénten

100%

Motivatie

Wij zijn Bianca & Jeroen, getrouwd en ouders van 2 (puber) jongens. Een gezin die volop in het leven staan met alles wat daarbij hoort. Niet alleen in privé, maar ook zakelijk. Jaren geleden toen de kinderen heel jong waren was dat anders.

We hadden 2 verschillende bedrijven. In ons vrije tijd waren we te druk met alles om ons heen en er was absoluut geen normaal ritme en levensstijl met gevolg een ongezond gewicht.


Tijd voor verandering

Ons leefstijl werd steeds inzichtelijker met het Cambridge Weight Plan. Het gaf ons niet alleen een lichamelijke verandering, maar zeker ook mentaal. Door de bewustwording hiervan ontstond er een complete verandering. 

Andere helpen met afvallen en levensstijl verandering werd een missie.


Bewustzijn met

In 2008 opende wij 2 praktijken met de naam Bewustzijn met, waarin we werkzaam zijn als onafhankelijk (Cambridge) consulent en coach.

Door ons enthousiasme, leergierigheid en onze doelstellingen volgen we nog steeds opleidingen betreft persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ook wij ervaren in het leven nog steeds ups en downs waaraan gewerkt kan worden. Een mooie ontdekkingstocht voor ons persoonlijk, maar ook zeker om dit te delen en door te geven om andere te helpen.


Onze missie:

Jou begeleiden en te inspireren om een gezond gewicht te behouden en het beste uit jezelf te halen.


Maak hier een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Koekje erbij?