Page content

Indiase Tikka Curry met bloemkoolroosjes en kipfilet

Indiase Tikka Curry met bloemkoolroosjes en kipfilet

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 2

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Snijd de kipfilet in stukjes, kruid deze met peper en bak ze in een scheutje olie in de pan. Gaar de bloemkoolroosjes (blancheren, stomen of in de magnetron). In de tussentijd bereid je de Indiase Tikka Curry volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Tip: Wanneer je iets meer water gebruikt voor de Indiase Tikka Curry dan wordt het gerecht een maaltijdsoep.

Indiase Tikka Curry met bloemkoolroosjes en kipfiletDit heb je nodig

  • 1 Cambridge Weight Plan Indiase
  • Tikka Curry
  • 125 g kipfilet,
  • in stukjes
  • 125 g bloemkoolroosjes,
  • gegaard
  • scheutje olie
  • peper naar smaak

    Comment Section

    0 reacties op “Indiase Tikka Curry met bloemkoolroosjes en kipfilet

    Plaats een reactie


    *