Page content

Indiase Tikka Curry met champignons, geruld gehakt en bloemkoolrijst

Indiase Tikka Curry met champignons, geruld gehakt en bloemkoolrijst

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 2

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Bak in een scheutje olie de paddenstoelen met de geperste knoflook en de prei. Wanneer dit gaar is haal je dit uit de pan en bewaar het even. Kruid het gehakt met peper en zout en bak dit in de gebruikte pan gaar. Voeg daar het paddenstoelenmengsel aan toe zodat het weer lekker warm wordt. In de tussentijd bereid je de Indiase Tikka Curry volgens de aanwijzingen op de verpakking

Indiase Tikka Curry met champignons, geruld gehakt en bloemkoolrijstDit heb je nodig

  • 1 CambridgeWeight Plan Indiase
  • Tikka Curry
  • 125 g mager
  • rundergehakt
  • 50 g paddenstoelenmix
  • 60 g bloemkoolrijst
  • 15 g prei, fijngesneden
  • ó teentje knoflook,
  • geperst
  • scheutje olie
  • peper naar smaak

    Comment Section

    0 reacties op “Indiase Tikka Curry met champignons, geruld gehakt en bloemkoolrijst

    Plaats een reactie


    *