Page content

Indiase Tikka Curry met gepofte balsamico tomaat en gekookt kerrie ei

Indiase Tikka Curry met gepofte balsamico tomaat en gekookt kerrie ei

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 2

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Verwarm de oven voor op 180 graden. Halveer de tomaatjes en doe deze samen met de balsamico azijn in een ovenschaal en pof deze totdat het tomatenvelletje krimpt. Dit is afhankelijk van de grootte van de gekozen tomaat, maar in ieder geval 45 minuten. Kook de eieren naar je eigen voorkeur en weeg de veldsla af. Wanneer de tomaten klaar zijn, bereid je de Indiase Tikka Curry volgens de aanwijzingen op de verpakking. Strooi als laatste de kerriepoeder over de eieren.

Indiase Tikka Curry met gepofte balsamico tomaat en gekookt kerrie eiDit heb je nodig

  • Cambridge Weight Plan Indiase
  • Tikka Curry
  • 110 g tomaatjes
  • (tasty tom of roma)
  • 15 g veldsla
  • 2 eieren, gekookt
  • 2 el balsamico azijn
  • kerriepoeder

    Comment Section

    0 reacties op “Indiase Tikka Curry met gepofte balsamico tomaat en gekookt kerrie ei

    Plaats een reactie


    *