Page content

Indiase Tikka Curry met sperziebonen en varkensfilet

Indiase Tikka Curry met sperziebonen en varkensfilet

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 2

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Snijd de varkensfilet in stukjes, kruid deze met peper en bak in een scheutje olie in de pan. Gaar ondertussen ook de sperziebonen. Wanneer het vlees en de groente klaar zijn, bereid je de Indiase Tikka Curry volgens de aanwijzingen op de verpakking

Indiase Tikka Curry met sperziebonen en varkensfiletDit heb je nodig

  • 1 Cambridge Weight Plan Indiase
  • Tikka Curry
  • 125 g sperziebonen,
  • gegaard
  • 125 g varkensfilet,
  • gegaard in stukjes
  • scheutje olie
  • peper naar smaak

    Comment Section

    0 reacties op “Indiase Tikka Curry met sperziebonen en varkensfilet

    Plaats een reactie


    *