Page content

Kabeljauwfilet uit de oven

Kabeljauwfilet uit de oven

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 2 en 3

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Leg de helft van de schijfjes citroen en een beetje dille op de bodem van de ovenschaal. Leg hierop de kabeljauwfilet en bestrooi deze met peper en Golden Vegetable. Leg de overige citroenschijfjes en de rest van de dille bovenop de vis. Bedek de ovenschaal met een stuk aluminiumfolie en verwarm in ca 15 min. het geheel in een voorverwarmde oven op 180 graden. De vis is gaar als hij niet meer doorzichtig is en in lamellen uit elkaar getrokken kunnen worden. Dit duurt ongeveer 15minuten.

Tip Lekker met broccoli of groene boontjes.

Dit heb je nodig

  • 300 g kabeljauwfilet
  • gemalen peper, snufje
    tl Cambridge Weight Plan Golden Vegetable
  • dille, vers of gedroogd
  • alleen bij Stap 3 1 citroen, in schijfjes

    Comment Section

    0 reacties op “Kabeljauwfilet uit de oven

    Plaats een reactie


    *