Page content

Lentezonnetje

Lentezonnetje

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 2

Zo maak je het klaar voor 2 persoon

Kook de peultjes en het ei; als laatste wok, stoom of kook je de spinazie in een korte tijd.
Snijd het gekookte ei (met een eiersnijder) in 6 punten.
Verwarm een plat bord kort in de oven, magnetron of bordenwarmer.
Neem 100 g hüttenkäse en leg dit in een rondje in het midden van het bord en vervolgens in een rondje eromheen de kort gekookte spinazie. Leg de peultjes en stukjes ei om en om als zonnestraaltjes om de spinazie heen. Garneer met een paar verse basilicum-blaadjes en rucola.

Dit heb je nodig

  • 150 g spinazie
  • 75 g peultjes
  • 1 ei
  • 100 g hüttenkäse
  • voor de garnering: basilicumblaadjes, rucola

Comment Section

0 reacties op “Lentezonnetje

Plaats een reactie


*