Page content

Omelet gevuld met Pasta Bolognese

Omelet gevuld met Pasta Bolognese

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 2

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Kluts de 2 eieren met de peper en een snufje chilipoeder en bak hiervan in een scheutje olie een omelet. Bereid de Pasta Bolognese volgens de aanwijzingen op de verpakking en voeg daarna de verwarmde tomatenpulp toe. Vul de omelet met de Pasta Bolognese en strooi de taugé en de Italiaanse kruiden erover

Omelet gevuld met Pasta BologneseDit heb je nodig

  • 1 Cambridge Weight Plan Pasta Bolognese
  • pulpa tomaat
  • 30 g taugé,
  • schoongemaakt
  • 2 eieren
  • chilipoeder
  • peper
  • Italiaanse kruiden
  • scheutje olie
  • Omelet gevuld
  • met Pasta Bolognese
  • Gevulde aubergine
  • met Spicy Couscous

    Comment Section

    0 reacties op “Omelet gevuld met Pasta Bolognese

    Plaats een reactie


    *