Page content

Pasta Bolognese met courgetti en geruld gehakt

Pasta Bolognese met courgetti en geruld gehakt

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 2

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Kruid het gehakt met de Italiaanse kruiden en de peper en bak dit rul in een scheutje olie. Maak van de courgette spaghetti en gaar deze (in water of in de magnetron). Bereid de Pasta Bolognese volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak je bord op door eerst de courgetti op je bord te doen, dan de Pasta Bolognese, daarbovenop het gehakt en strooi als laatste de Parmezaanse kaas erover. Om die Italiaanse smaak te versterken kun je ook nog blaadjes verse basilicum toevoegen.

Pasta Bolognese met courgetti en geruld gehaktDit heb je nodig

  • 1 Cambridge Weight Plan Pasta Bolognese
  • 125 g courgetti,
  • gegaard
  • 100 g rundergehakt
  • of half om half gehakt
  • 25 Parmezaanse kaas 30+, geraspt
  • scheutje olie
  • 1 el Italiaanse
  • gedroogde kruiden (Euroma, zonder zout)
  • peper naar smaak

    Comment Section

    0 reacties op “Pasta Bolognese met courgetti en geruld gehakt

    Plaats een reactie


    *