Page content

Pasta Bolognese met salade caprese

Pasta Bolognese met salade caprese

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 2

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Blender de basilicum (inclusief steeltjes) met de olie en het water tot een mooie gladde puree. Deze kun je in een afgesloten potje in de koelkast bewaren en is zeker 1 maand houdbaar. Halveer de tomaatjes, snijd de mozzarella en de rucola. Bereid de Pasta Bolognese volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak nu je bord op: begin met de rucola, dan de Pasta Bolognese en beleg deze met de mozzarella en de tomaat. Strooi wat peper over de mozzarella en schep op elk stukje een beetje basilicumpureé.

Pasta Bolognese met salade capreseDit heb je nodig

  • 1 Cambridge Weight Plan Pasta Bolognese
  • 70 mozzarella
  • 100 g tomaatjes (tasty
  • tom of romaatjes)
  • peper
  • 25 g rucola
  • 1 bos verse basilicum
  • 3 el olie
  • 2 el water

    Comment Section

    0 reacties op “Pasta Bolognese met salade caprese

    Plaats een reactie


    *