Page content

Spicy Couscous met gewokte gemberspruiten, Köfte en zuiveldip

Spicy Couscous met gewokte gemberspruiten, Köfte en zuiveldip

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 2

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Spicy Couscous met gewokte gemberspruitenKruid het gehakt met 1 tl Ras el Hanout kruiden en draai hier 4 langwerpige Köftes van en bak deze in een beetje olie goudbruin en gaar. Haal de Köftes uit de pan en wok nu de spruiten met de gember in dezelfde pan. Voeg eventueel nog een beetje olie toe. Meng de yoghurt met ½ tl Ras el Hanout kruiden en zet dit apart. Bereid de Spicy Couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Stel nu je bord samen: doe de Spicy Couscous als eerste op het bord en voeg hieraan de spruiten toe. Leg de Köftes hier bovenop en schenk de zuiveldip over de Köftes.

Dit heb je nodig

  • 1 Cambridge Weight
    Plan Spicy Couscous
  • 125 g spruiten, gehalveerd
  • 100 g rundergehakt
  • 25 g magere yoghurt
  • Ras el Hanout kruiden
    van Johnnie Boer
  • 1 el verse gember,
  • geraspt
  • scheutje olie

    Comment Section

    0 reacties op “Spicy Couscous met gewokte gemberspruiten, Köfte en zuiveldip

    Plaats een reactie


    *