Page content

Vegetarische Andijvie-Witlofsalade

Vegetarische Andijvie-Witlofsalade

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 2

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Kruid de tofublokjes en verhit 1 eetlepel olie in een wok en bak de tofu rondom bruin en laat ze vervolgens uitlekken op een stuk keukenpapier. Meng in een kom de kerstomaatjes, andijvie, witlof, veldsla en rucola. Maak een dressing van 2 eetlepels water met de drankmix sinaasappelsmaak, olijfolie, mosterd, peper en verse tuinkruiden. Meng de groenten met de dressing.

Dit heb je nodig

  • 120 g tofu, in blokjes
  • 50 g andijvie, in reepjes gesneden
  • 50 g witlofblaadjes, in reepjes
  • 5 kerstomaatjes, gehalveerd
  • handje veldsla
  • handje rucola
  • om te kruiden: peper, laos, kerrie en djahé
  • 1 mespuntje Cambridge Weight Plan drankmix Sinaasappelsmaak
  • 2 el olie
  • 2 el water
  • 1 mespuntje mosterd
  • verse tuinkruiden, gesneden

Comment Section

0 reacties op “Vegetarische Andijvie-Witlofsalade

Plaats een reactie


*