Page content

Aspergesalade met garnalen Stap 3

Aspergesalade met garnalen Stap 3

Cambridge recept vanaf stap 3

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Kook de asperges in de bouillon in 6 min beetgaar.
Laat de asperges uitlekken en tot kamertemperatuur afkoelen.
Maak een dressing van citroensap, olie, peper, peterselie, tijm en gedroogde tomaatjes.
Leg de asperges op de borden. Verdeel de garnalen over de asperges en giet de dressing erover.

 

AspergeDit heb je nodig

  • 500 g groene asperges
  • 8 dl Cambridge Weight Plan Golden Vegetable
  • 300 g grote gekookte garnalen
  • 4 el citroensap
  • 2 el olie peper
  • 2 el fijngesneden peterselie
  • 1 tl tijm
  • 4 gedroogde tomaatjes (fijngesneden)

Comment Section

0 reacties op “Aspergesalade met garnalen Stap 3

Plaats een reactie


*