Page content

Aspergesoep Recept vanaf stap 3

Aspergesoep Recept vanaf stap 3

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 3

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Schil de asperges 2x rond en snijd circa 2-3 cm van de onderkant van de asperges. Breng een pan met het water aan de kook en voeg de bouillonblokjes samen met de schillen en de onderkantjes van de asperges toe. Laat dit 20-25 minuten op een laag vuur trekken. Zeef de bouillon zodat je een mooie heldere bouillon overhoudt. Ondertussen snijd je de geschilde asperges in (schuine) stukken van ongeveer 1 cm en blancheer deze stukken 2 minuten in een aparte pan met warm water. De blancheertijd is afhankelijk van de dikte van de asperges; de stukjes moeten beetgaar zijn. Voeg de geblancheerde stukjes asperge toe aan de aspergebouillon en garneer de soep met de kervel.

Dit heb je nodig

  • 10 witte asperges
  • 1. l water
  • 2 groentebouillonblokjes
  • Peper naar smaak
  • Verse of gedroogde kervel

Comment Section

0 reacties op “Aspergesoep Recept vanaf stap 3

Plaats een reactie


*