Page content

Cambridge recept Moussaka met bloemkoolpureeTonijn

Cambridge recept Moussaka met bloemkoolpureeTonijn

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 3

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Doe een scheutje olie in de pan en voeg het gehakt en oregano toe en bak dit in zijn geheel goudbruin. Voeg de tomaten toe en laat het geheel 15 minuten pruttelen. Breng op smaak met peper.Gril de aubergines in ongeveer 6 minuten gaar. Verwarm ondertussen de oven voor op 200°C. Schep het gehaktmengsel in de ovenschaal, leg daarover de plakken aubergine en schep als laatste de bloemkoolpuree er bovenop. Strooi wat geraspte kaas erover en bak de moussaka in het midden van de oven in 20 minuten goudbruin.

Dit heb je nodig

  • 250 g rundergehakt
  • 150 g bloemkool, tot puree gemaakt
  • 70 g 30+ kaas, geraspt
  • 150 g aubergines, in lengte gesneden
  • 100 g tomatenpulp (blik)
  • 2 tl gedroogde oregano
  • 1 teen knoflook
  • 1 ui, gesneden
  • 2 el olijfolie
  • peper naar smaak

    Comment Section

    0 reacties op “Cambridge recept Moussaka met bloemkoolpureeTonijn

    Plaats een reactie


    *