Page content

Gevulde Pompoen met linzen en feta vanaf stap 3

Gevulde Pompoen met linzen en feta vanaf stap 3

Heerlijk Cambridge recept vanaf stap 3

Zo maak je het klaar voor 1 peroon

Snijd de pompoen doormidden. Verwijder de zaadlijsten en pitten. Zet een pan met een stoommand en een laagje water op het vuur. Leg de pompoen in de stoommand en sluit deze af met een deksel. Stoom de pompoen in ongeveer 12 minuten (net) gaar. Verwarm eventueel de linzen in een klein steelpannetje op laag vuur. Je kunt de linzen, de paprika en de feta ook koud eten. Voeg de paprika en de komijn toe aan de linzen. Breng het geheel op smaak met peper en bouillonpoeder. Hak de koriander en houd een klein beetje apart voor de garnering. Voeg de feta en de koriander pas op het laatst toe. Leg de pompoen op 2 borden en voeg de feta en koriander toe aan de linzen en paprika, roer het geheel goed door en vul de pompoen ermee. Bestrooi met het restje koriander.

Dit heb je nodig

  • 100 g feta, in stukjes
  • 1 kleine pompoen
  • 1 rode paprika, in stukjes
  • 150 g linzen, bereid
  • 1 tl komijn
  • 7,5 g koriander
  • peper
  • Cambridge Weight Plan Golden Vegetable

 

    Comment Section

    0 reacties op “Gevulde Pompoen met linzen en feta vanaf stap 3

    Plaats een reactie


    *