Page content

Crudité met 2 soorten zuivel dip recept uit stap 3

Crudité met 2 soorten zuivel dip recept uit stap 3

Heerlijk Cambridge recept vanaf stap 3

Zo maak je het klaar voor 1 personen

Dit heb je nodig

  • 150 g wortel en paprika
  • ½ komkommer
    Voor de dipsausjes
  • 150 ml magere kwark, verdeeld in 2 porties
  • ½ komkommer
  • 3 takjes verse peterselie, gesneden
  • 1 takje verse munt, fijn gesneden
  • 2 tenen knoflook, uitgeperst
  • peper
  • 3 druppels citroensap

Zo maak je het klaar

Snijd de groenten in gelijke stukken. Verwijder de zaadlijsten van komkommer en paprika. Halveer de wortels. Rangschik ze op een schaal/bord.

Tzatziki (komkommer dip)

Schil en rasp de komkommer en knijp deze daarna uit in een theedoek (er komt veel vocht uit). Neem de helft van de kwark (75ml) en voeg de uitgeknepen komkommer, 1 teen knoflook en munt toe. Breng op smaak met peper en citroensap. Roer alles goed door elkaar.

Peterselie dip

Mix met de staafmixer de andere helft van de kwark met een teen knoflook, peterselie, peper en enkele druppels citroensap tot een gladde saus.

    Comment Section

    0 reacties op “Crudité met 2 soorten zuivel dip recept uit stap 3

    Plaats een reactie


    *