Page content

Tonijn-linzensalade recept vanuit stap 3

Tonijn-linzensalade recept vanuit stap 3

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 3

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Doe de linzen met de knoflook, het laurier-blad en de halve ui in een pan; zet het geheel onder water en breng het aan de kook. Laat de linzen in 30 min gaar worden. Haal het laurierblad en de ui uit het kook-vocht en giet af. Bewaar een beetje van het kookvocht. Laat de tonijn uitlekken. Meng de peterselie en bieslook met het citroensap, azijn, mosterd en olijfolie. Doe er wat kookvocht bij en verdeel dit door de tonijn en linzen.

Dit heb je nodig

  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 200 g linzen
  • 1 laurierblad
  • 1/2 uibeetje zout
  • 100 g tonijn uit blik
  • (nat)takje peterselie en bieslook, gesnipperd
  • ½ el citroensap
  • ½ el sherryazijn
  • 1 tl mosterd
  • 1 el olijfolieDoe

    Comment Section

    0 reacties op “Tonijn-linzensalade recept vanuit stap 3

    Plaats een reactie


    *