Page content

Vissoep

Vissoep

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 3

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Fruit de knoflook en de ui aan in de olie en laat dit 5 minuten bakken. Voeg de tomatenpuree en de winterwortel toe. Laat dit op een middelhoog vuur ongeveer 2 minuten bakken. Vervolgens kan de rest van de groente, het water en de bouillon-blokjes erbij. Breng het geheel weer aan de kook en voeg hier de helft van de peterselie aan toe.Wanneer je witvis gebruikt voeg deze dan eerst toe aan de soep. Deze vis heeft wat langer de tijd nodig om te garen dan schelp- en schaaldieren.

Dit heb je nodig

  • 1 ui, fijngesneden2 knoflooktenen, geperst
  • 400 g in totaal, bestaand uit: cherry- tomaatjes, gehalveerd paprika, in blokjes winterwortel, gesneden
  • 1 el
  • 1 el tomatenpuree
  • 150 g schaal-, schelp-dieren en witte vis2 bouillonblokje, kip3 takjes bladpeterselie 1 l water

Comment Section

0 reacties op “Vissoep

Plaats een reactie


*