Page content

Bloemkoolgratin met witvis

Bloemkoolgratin met witvis

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 5

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Verwarm de oven voor op 220 graden en vet een ovenschaal met wat olie in. Stoom de bloemkoolroosjes gaar en doe ze in de ovenschaal en bestrooi ze met peper en tijm. Meng de geitenkaas met de melk, knoflook en wat peper en verdeel het mengsel over de bloemkool. Strooi het broodkruim er overheen en plaats de schotel 15 – 20 minuten in de oven. Bestrijk de witvis met een beetje olijfolie en Golden Vegetable en grill de vis gaar.

Dit heb je nodig

  • 250 g bloemkool, in roosjes
  • 100 g geitenkaas
  • 150 g witvis
  • 5 el broodkruimels
  • 2 el melk
  • 2 knoflookteentjes, geperst
  • 1tl gedroogde tijm
  • peper
  • olie
  • Cambridge Weight Plan Golden Vegetable

    Comment Section

    0 reacties op “Bloemkoolgratin met witvis

    Plaats een reactie


    *