Page content

Kebab spiesjes en groentes van de grill

Kebab spiesjes en groentes van de grill

Heerlijk Cambridge recept vanaf stap 5

Zo maak je het klaar voor 2 perssonen

Meng het gehakt met de kruiden, knoflook, peper en peterselie. Kneed het gehakt om de saté prikker (je maakt ongeveer 6-8 kebabs van dit mengsel) en draai de kebabs stuk voor stuk in plastic folie en leg ze in de koelkast.Snijd de onder- en bovenkantjes van de groente af en snijd er lange plakken van met een kaasschaaf of een mandoline.Verhit je grillpan Bestrijk de kebabs met een kwastje met olie en gril ze rondom bruin en gril in dezelfde pan de groentes gaar.

Dit heb je nodig

  • 250 g rundergehakt
  • 1 tl ras el hanout kruiden
  • 1 tl komijnpoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl korianderpoeder
  • 1 tl chilipoeder
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 1 el platte peterselie, fijngesnedenpeper naar smaak
  • 250 g courgette, in plakken
  • 250 g aubergine, in plakkenolie

Comment Section

0 reacties op “Kebab spiesjes en groentes van de grill

Plaats een reactie


*