Page content

Linzenpasta met een saus van geroosterde pompoen

Linzenpasta met een saus van geroosterde pompoen

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 5

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Verwarm de oven voor op 180°C.
Snijd ondertussen de flespompoen in kleine stukken. Als het een verse pompoen is dan kun je de schil eraan laten. Ontdoe de pompoen wel van de pitten. Meng de olie met de kruiden en bestrijk de pompoen hiermee. Rooster deze in 30 minuten in de oven. Wanneer de pompoen gaar is, pureer je deze met een staafmixer of een blender tot een gladde saus.Bereid de pasta volgens aanwijzing op de verpakking. En schep de saus royaal over de pasta. Strooi nu de blokjes gerookte kipfilet erover.

Dit heb je nodig

  • 75 g linzenpasta 100% (Albert Heijn)
  • 200 g fles, geroosterd
  • 60 g gerookte kipfilet, in blokjesscheutje olijfolie
  • 2 el Ceviche kruiden van Jonnie BoerLinzenpasta

Tip De pompoenpitten kun je drogen en roosteren in een pan met wat kruiden; lekker over een gemengde salade

    Comment Section

    0 reacties op “Linzenpasta met een saus van geroosterde pompoen

    Plaats een reactie


    *