Page content

Mexicaanse wrap

Mexicaanse wrap

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 5

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Bak het gehakt rul en voeg daar de gesneden groente, mais en bonen aan toe en laat dit nog twee minuutjes pruttelen. Voeg vervolgens de kruiden toe en bak het een beetje aan. Verwarm ondertussen de oven voor tot 180°C. Leg de wrap in de ovenschaal en vul die met het gehaktmengsel. Doe de wrap dicht en zet er een prikkertje in. Strooi de geraspte kaas erover en zet de schaal 10 minuten in de oven. Serveren met een yoghurtknoflooksaus.

Zo maak je de yoghurtknoflooksaus Rasp de komkommer en knijp deze goed uit. Voeg de komkommer, knoflook en muntblaadjes toe aan de yoghurt. Breng op smaak met peper.

 

  • 100 g rundergehakt
  • 1 volkoren wrap
  • 1/2 groene paprika, gesneden
  • 1 ui, gesneden
  • een paar champignons, gesneden
  • 2 el mais
  • 2 el bruine bonen
  • 30 g 30+ kaas, geraspt
  • zoutloze Mexicaanse kruiden

    Voor de yoghurtknoflooksaus

  • 150 ml yoghurt
  • 1/2 komkommer
  • 1/2 teentje knoflook, geperst
  • 10 muntblaadjes, in stukjes

    Comment Section

    0 reacties op “Mexicaanse wrap

    Plaats een reactie


    *