Page content

Aardappelvissoep

Aardappelvissoep

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 6

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Breng de aardappelen met lente-uitjes, water, melk en laurierblad aan de kook en laat het 10 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de broccoli toe. Snijd de vis in kleine stukjes en voeg deze met de mais toe aan de soep. Breng het geheel op smaak met peper en laat nog 5 minuten koken. Verwijder het laurierblad.

Dit heb je nodig

  • 4 lente-uitjes, in ringen
  • 220 g stevige aardappel, in blokjes
  • 3 dl water
  • 3 dl magere melk
  • 1 laurierblaadje
  • 225 g broccoliroosjes
  • 450 g gerookte schelvis, zonder vel
  • 200 g mais, uitgelekt
  • peper

Comment Section

0 reacties op “Aardappelvissoep

Plaats een reactie


*