Page content

Herfst Stamppotje

Herfst Stamppotje

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 6

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Snijd de zoete aardappel in stukken en leg die op de boerenkool in een ruime pan met een liter water. Kook het in 20 minuten gaar. Bestrooi de hertenbiefstuk met peper en bak deze medium in 2 – 3 minuten op een grill of in een koekenpan op een laag vuurtje. Haal de biefstuk uit de pan en wikkel ze in een stuk aluminiumfolie Giet het water van de boerenkool en de zoete aardappel af en voeg peper, bouillonpoeder, mosterd en roomboter toe. Maak met een stamper de boerenkool en aardappel tot een stamppot. Snijd de biefstuk in dunne reepjes en serveer bij de stamppot.

Dit heb je nodig

  • 400 g boerenkool
  • 200 g zoete aardappel, geschild
  • 250 g hertenbiefstuk
  • mosterd
  • olijfolie
  • 10 g roomboter
  • peper
  • snufje Golden Vegetable

Comment Section

0 reacties op “Herfst Stamppotje

Plaats een reactie


*