Page content

Kipgoulash met bloemkoolrijst

Kipgoulash met bloemkoolrijst

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 6

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Kruid de kipstukjes met de goulashkruiden. Verhit de olie in de wok en fruit de uienringen en paprikareepjes en voeg daarna de kipstukjes toe. Zodra de kipreepjes goed om en om gebakken zijn, de bouillon en de stukken aardappel toevoegen en laat het geheel op een laag vuur 10 minuten stoven. Rasp de bloemkool tot rijstkorrels en gaar dit kort in de magnetron of stoompan. Wokken kan ook. Verdeel de goulash over twee porties bloemkoolrijst en voeg als laatste een eetlepel Griekse yoghurt per persoon toe.

Dit heb je nodig

  • 250 g kipfilet, gesneden in stukken
  • 1 ui, gesneden in ringen
  • 1 kleine bloemkool
  • 1 rode paprika, in reepjes gesneden
  • 1 flinke aardappel, in blokjes
  • goulashkruiden zonder zout, naar smaak
  • 2 dl bouillon
  • 2 el Griekse yoghurt
  • olie

Comment Section

0 reacties op “Kipgoulash met bloemkoolrijst

Plaats een reactie


*