Page content

Salade Niçoise

Salade Niçoise

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 6

Zo maak je het klaar voor 1 persoon

Snijd de gekookte eieren in vieren. Laat de tonijn uitlekken en verdeel deze in stukken. Verdeel de sperziebonen, de eieren en de aardappel over 2 borden. Leg nu de stukken tonijn, de ui, de stukjes tomaat en de olijven op het bord. Schenk op het laatst de dressing erover.

Dit heb je nodig

  • 250 g sperziebonen, beetgaar gekookt
  • 250 g tomaat, in partjes
  • 150 g tonijn (uit blik op water)
  • 2 eieren, hard gekookt
  • 100 g aardappels gekookt en in stukjes gesneden
  • . rode ui, in ringen gesneden
  • 10 zwarte olijven, gehalveerd zonder pit
  • Dressing
  • 50 ml yoghurt
  • 1 teen knoflook uitgeperst
  • 1 ansjovisfilet
  • citroensap (naar smaak)
  • snufje peper (naar smaak)
  • mix dit met de staafmixer tot een glad geheel

Comment Section

0 reacties op “Salade Niçoise

Plaats een reactie


*