Page content

Wienerschnitzel met aardappel en een salade

Wienerschnitzel met aardappel en een salade

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 6

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Kook de aardappelen en maak de salade.Vermaal de crackers tot een soort paneer-meel en klop het eitje los met een vork. Kruid het paneermeel met een beetje zout en peper. Doe op een diep bord het los-geklopte eitje en op het andere bord het paneermeel.Verwarm in een koekenpan een scheutje olie en paneer in de tussentijd de hamlappen; eerst door het losgeklopte ei en vervolgens door het paneermeel. Druk het goed aan zodat je een lekker korst krijgt en leg deze meteen in de hete pan. Bak de schnitzels tot ze gaar zijn.

Dit heb je nodig

  • 200 g hamlappen (2 stuks)
  • 2 volkoren crackers, fijngemalen
  • 100 g aardappels, gekookt
  • 500 g gemengde sla, tomaat, komkommer, augurkscheutje olie
  • 1 losgeklopt eizout en peper naar smaakmosterd/balsamico dressing of een andere (zelfgemaakte) dressing naar keuze

    Comment Section

    0 reacties op “Wienerschnitzel met aardappel en een salade

    Plaats een reactie


    *