Page content

Gebraden rosbief, rozemarijnolie en gegrilde groene asperges

Gebraden rosbief, rozemarijnolie en gegrilde groene asperges

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 7

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Kook de aardappels en laat deze afkoelen (dit kun je een dag van te voren doen). Bak de aardappels in een koekenpan in olie of bak ze in de oven lekker goudbruin.In de tussentijd maak je rozemarijnolie door verse rozemarijn (alleen de naaldjes) te pureren met olijfolie. Dit gaat makkelijk in een staafmixermolen.Gril de asperges in een droge koekenpan zodat ze een mooie nootachtige smaak krijgen.Leg de rosbief op een voorverwarmd bord en bestrooi met peper en zout. Leg de asperges erbij en giet hier een beetje warme rozemarijnolie over. Serveer de krokant gebakken aardappels in een apart schaaltje.

Dit heb je nodig

  • 200 g gebraden rosbief (zelf of snijwaren)
  • 4 el rozemarijnolie
  • 500 g groene
  • 100 g aardappels, gekookt

    Comment Section

    0 reacties op “Gebraden rosbief, rozemarijnolie en gegrilde groene asperges

    Plaats een reactie


    *