Page content

Bloemige zuurkoolstamppot

Bloemige zuurkoolstamppot

Heerlijk Cambridge recept vanaf stap 4

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Stoof de zuurkool gaar en kook ondertussen ook de bloemkool goed gaar en laat deze uitlekken in een vergiet. Knijp hem in een theedoek goed droog en pureer hiervan een gladde massa. Voeg de zuurkool hieraan toe. Bak ondertussen de rauwe ham in een droge koekenpan krokant en breek die vervolgens in stukjes. Verdeel deze over de stamppot. Braad in olie of in een ander bakproduct je vlees. Vang het vocht op en maak hiervan een jus. Dit doe je door in 50 ml warm water een ½ tl Golden Vegetable op te lossen en het vleessap hieraan toe te voegen.

Dit heb je nodig

  • 400 g kruiden-zuurkool
  • 1 grote bloemkool
  • 175 g varkensfilet
  • 75 g rauwe
  • Cambridge Weight Plan Golden Vegetable

    Comment Section

    0 reacties op “Bloemige zuurkoolstamppot

    Plaats een reactie


    *