Page content

Gegratineerde bloemkoolschotel

Gegratineerde bloemkoolschotel

Heerlijk Cambridge recept vanaf stap 4

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Kook de bloemkoolroosjes beetgaar in een pan met kokend water. Roer de zuivelspread, de Italiaanse kruiden en de kaas door elkaar. Schep de bloemkoolroosjes en de ham blokjes in een ovenschaal en schep hier overheen het zuivelspread mengsel. Zet de schaal 5-10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C. Wanneer de kaas mooi bruin is aan de bovenkant is het gerecht klaar om te eten.

Dit heb je nodig

  • 500 g bloemkoolroosjes
  • 50 g zuivelspread
  • 200 g achterham, in blokjes
  • 30 g 30+ kaas, geraspt
  • 1 tl Italiaanse kruiden

    Comment Section

    0 reacties op “Gegratineerde bloemkoolschotel

    Plaats een reactie


    *