Page content

Kebab met groenten

Kebab met groenten

Heerlijk Cambridge recept vanaf stap 4

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Kruid het gehakt met een eetlepel Al-Andalus kruiden en maak hier 8 langwerpige kebabs van. Verwarm de olie in de pan en bak de kebabs bruin. Haal de kebabs uit de pan en bak in dezelfde pan de groenten gaar en voeg een eetlepel Al-Andalus kruiden toe. Voeg op het laatst een half kopje water toe en roer goed door. Leg de kebabs terug in de pan om op te warmen. Mix met de staafmixer de kwark, peterselie, peper, knoflook en enkele druppels citroensap tot een gladde saus. Verwarm de wrap en schep de groenten op de wrap samen met 3 kebabs en garneer met een flinke schep saus.

Dit heb je nodig

  • 400 g gesneden courgette, aubergine, paprika, ui en tomaat
  • 250 g mager rundergehakt
  • 2 volkoren wraps
  • 1 teen geperste knoflook
  • 1 el Jonnie Boer Al-Andaluskruiden
  • olieVoor de saus
  • 150 ml magere kwark
  • 2 takjes verse peterselie, gesneden
  • 1 teen knoflook, geperst
  • peper
  • 5 druppels citroensap

 

    Comment Section

    0 reacties op “Kebab met groenten

    Plaats een reactie


    *