Page content

Mexicaanse salade

Mexicaanse salade

Heerlijk Cambridge recept vanaf stap 4

Zo maak je het klaar voor 2 persoon

 

Snijd de onderkant van de sla eraf en haal de blaadjes los. Leg deze op het bord en verdeel hierover 3 trostomaatjes in stukken, ¼ rode ui in halve ringen gesneden, de helft van de avocadostukken e het gehakt. Zo maak je de Salsa/saus Mix alle ingrediënten in je staafmixermolen tot een gladde massa. Garneer het geheel met de yoghurt en de salsa.

Dit heb je nodig

  • 150 g Romaine sla
  • 250 g rundergehakt, rul gebakken
  • 1 avocado, in stukken
  • 6 trostomaten, in stukken
  • 1/2 rode ui, in halve ringen gesneden
  • 4 el yoghurt
  • 4 el salsa
  • Salsa/saus
  • 1 vleestomaat
  • 1/2 rode ui
  • 1/2  tl chilipoeder
  • 1 teen knoflook
  • citroensap
  • vloeibare zoetstof

    Comment Section

    0 reacties op “Mexicaanse salade

    Plaats een reactie


    *