Page content

Portugese broodsoep

Portugese broodsoep

Dit is een heerlijk Cambridge recept vanaf stap 4

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Gebruik een vijzel om de knoflook, de koriander en een snufje zout tot een pasta te maken en verdeel dit over 2 grote soepkommen.Breng het water samen met het bouillon-blokje aan de kook. Verdeel de bouillon over de 2 soepkommen en roer alles door. Breng op smaak met wat olijfolie en peper.Pocheer de eieren en houd deze even apart.Voeg de stukken brood toe en laat dit een paar minuten staat zodat het brood de bouil-lon op kan nemen.Leg nu het gepocheerde ei erop en garneer alles met wat korianderblaadjes.Heerlijk met aangemaakte tomaatjes.

Dit heb je nodig

  • 2 sneden (oud) brood, in blokjes van 1,5cm
  • 2 tenen knoflook, geperst.
  • bosje koriander
  • 750 ml water met een bouillonblokje (runder- of groente)
  • 2 eieren
  • 2 el olijfoliepeper naar smaak

    Comment Section

    0 reacties op “Portugese broodsoep

    Plaats een reactie


    *