Page content

Surinaams Soto soepje

Surinaams Soto soepje

Heerlijk Cambridge recept vanaf stap 4

Zo maak je het klaar voor 2 personen

Breng water met de groentebouillon aan de kook. Voeg de paksoi en prei en het stukje gember toe en laat ongeveer 15 minuten zachtjes koken. Bak in de olie de biefstukreepjes snel rondom bruin. Schenk de sojasaus erover en roer de sambal erdoor. Verdeel de biefstukreepjes en het vocht over de soepkommen en schep de soep erin. Verdeel de taugé over de soepkommen; leg per kop 2 halve eitjes erop en strooi de gebakken uitjes erover heen.

Dit heb je nodig

  • 1/2 paksoi of Chinese kool, gesneden
  • 1/2 prei, gesneden
  • verse gember, stukje 1,5 cm
  • 1 el Japanse sojasaus
  • 75 g taugé
  • 1 . tablet groentebouillon
  • 2 el gebakken uitjes
  • 2 eieren, gekookt en in lengte gehalveerd
  • 125 g biefstukreepjes
  • olie of bakproduct
  • 1 tl sambal

Comment Section

0 reacties op “Surinaams Soto soepje

Plaats een reactie


*