Gratis proeverij van het Cambridge weight Plan dieet
1op1dieet
Jeroen van der Ploeg
1op1dieet
06/10/2019
1 min
0

Gratis proeverij van het Cambridge weight Plan dieet

06/10/2019
1 min
0

Het is feest!

Bewustzijn met Cambridge Weight Plan bestaat al ruim tien jaar. De echte jubileum dag was vorig jaar, maar deze maand willen we dit feestje graag met jou vieren. En wie jarig is, trakteert. Wij organiseren op woensdagavond 12 juni een Proeverij van onze Cambridgeproducten en Callowfit sauzen. Hierbij jouw persoonlijke uitnodiging.
De inloop is van 19.00 uur tot 20.30 uur in de ontvangstruimte bij de bar van het Wijkcentrum Daalmeer waar onze praktijk gevestigd is. Altijd gezellig om andere afslankers te ontmoeten en ervaringen te delen onder het genot van een kopje koffie/thee bij de bar.

Je kunt gratis en vrijblijvend onze producten, ook de nieuwe, proeven. Jij kent ze natuurlijk al (of nog niet), maar jouw introducé vast nog niet. Neem dus gerust iemand mee die wij ook kunnen verrassen met de smaak van Cambridge maaltijdvervangers en Callowfit sauzen

Aanbiedingen, een intake gratis en een mazzeltas cadeau!

Tijdens deze Proeverij geven wij jou, je buurvrouw of buurman, je beste vriendin, je collega, broer of zus alle informatie over de producten en onze werkwijze. We laten je graag zien én proeven dat lekker en gezond prima samengaan. Voorbeelden van dagindelingen en heerlijke recepten zijn er die avond ook te vinden. Ben je enthousiast geworden en wil je met een goed gevoel en slank de zomer in, dan hebben we voor jou leuke aanbiedingen en voor je introducé de mazzeltas en intake gratis!

Tot woensdag groetjes,

Bianca, Priscilla en Jeroen

Reacties
Categorieën