Online aan de lijn bezig zijn

Afvallen met een duidelijk plan

Maak hier een afspraak

2.000+

Tevreden cliënten

16 jaar

ervaring

100%

Gemotiveerd

Wil jij snel en deskundige begeleiding
om kilo's af te vallen?

Afvallen en op gewicht blijven

Aan de hand van Het Stappenplan maken we een dieet op maat voor jou. Stap voor stap krijg je meer inzicht in hoe gezonde voeding je uiteindelijk gaat helpen je resultaten vast te houden. Naast voeding uit de reguliere groepen zoals zuivel, groente en fruit, maak je gebruik van onze producten.

Het doel van Het Stappenplan is je bewust te maken van wat je lichaam nodig heeft: de verschillende voedingsgroepen, de grootte van de porties en als bonus hoe je daarmee lekker kan variëren. Stap voor stap krijg je meer inzicht in hoe gezonde voeding je uiteindelijk gaat helpen je resultaten vast te houden.

Van verantwoord afvallen naar bewust genieten!

Ja, ik wil starten

Mijn doel is bereikt

 • Heel erg blij met de begeleiding die ik heb gekregen, zowel van Bianca als van Jeroen. Het is een mooie stok achter de deur om mijn doel te bereiken!

Aanrader


 • Zo blij dat ik voor Jeroen en Bianca heb gekozen. Fijne mensen met een duidelijke missie. Ik heb het 1op1 dieet online gevolgd en dat vond ik erg prettig. Heerlijk vanuit mijn eigen omgeving. Door de begeleiding ben ik nu veel meer bewust in de keuzes die ik nu maak.
  Ik kan dit dieet iedereen en vooral Bianca en Jeroen aanraden.
  Bedankt voor jullie support, tips, recepten en vooral het vertrouwen.Veel geleerd


 • Ik heb met veel plezier dit dieet gevolgd. Ik heb veel geleerd en mijn doel bereikt. Ik zou het zeker mensen aanbevelen!

Geen oordeel

 • Zeer dankbaar ben ik Jeroen en Bianca voor de jaren van begeleiding en ondersteuning. Een luisterend oor, een klankbord en zonder oordeel, maar empatisch en vol begrip. Ze stimuleren je om boven jezelf uit te stijgen en jezelf centraal te zetten. Uiteindelijk een geweldig resultaat. Dank jullie wel. 


Mentale groei


 • Bedankt Jeroen voor de online begeleiding die ik van jou hebt gehad. Ik heb er erg veel aan gehad. Mooi hoe jij altijd de positieve dingen kunt zien in bepaalde situaties. Lichamelijk ben ik afgevallen, maar mentaal ben ik gegroeid. Dank daarvoor. Ik wens jou en je vrouw (Bianca) heel veel succes!Lekkere producten

 • Ik ben heel prettig en vakkundig begeleid. Er was veel enthousiasme. Doordat er niet alleen op mijn gewicht gelet werd, maar meer of ik lekker in mijn vel zat, bleef ik de afspraken aangaan.
  De producten zijn makkelijk klaar te maken en smaken erg goed.


Vrouw achter de laptop

Voordelen van online begeleiding & afvallen

  Online 1 op 1 Dieet begeleiding

  •  In je eigen veilige omgeving
  • Wanneer jij maar wilt
  • Online begeleiding voor Nederland & Belgie 
  • Gratis online begeleiding
  • Flexibele afspraken
  • 7 Dagen per week bereikbaar

  Online 1 op 1 Dieet producten bestellen

  • Makkelijk bestellen
  • Snel geleverd
  • Veilig betalen met Ideal
  • Vanaf €100,- gratis thuis bezorgd

Nog steeds op gewicht


 • Het 1 op 1 dieet was een geweldige ervaring voor mij! Ik ben erin geslaagd om succesvol mijn streefgewicht te bereiken en heb me nog nooit zo gezond en energiek gevoeld. Het persoonlijke begeleidingsaspect was echt waardevol, omdat mijn coach (Bianca) mij leerde hoe ik mijn motivatie hoog kan houden en mijn doelen kan bereiken.
  De ruime keuze van maaltijdvervangers en toevoeging van reguliere voeding maakte het gemakkelijk om het dieet te volgen.
  Ik heb daardoor veel geleerd en kan nu alles eten wat ik wil en hou mijn gewicht goed in balans.
  Ik ben zeer tevreden over mijn resultaten met het 1 op 1 dieet en raad het ten zeerste aan. Voor diegene die op zoek is naar een effectieve manier om gewicht te verliezen en een gezondere levensstijl te omarmen neem contact op met Bianca.Online veel afgevallen


 • Ik ben super tevreden over het 1op1 dieet! Het resultaat mag er wezen en dat zonder al te veel moeite of afzien. Het fijne van online begeleiding is de flexibiliteit en het me-time momentje in mijn drukke leven met mijn gezin. Geen gehaast en stress met mijn kids onder te brengen of mee te nemen, maar gewoon heel makkelijk online. Zo is online voor mij ook een stok achter de deur. Ook heb ik geleerd dat het niet alleen draait om de cijfers op de weegschaal, maar meer over het vertrouwen in mijn lichaam en hoe ik me voel. Alles is bespreekbaar en een lach en een traan hoort daar zeker bij. In mijn ogen zijn jullie echt toppers. Ook worden de producten altijd netjes verzonden dus dat is ook heel fijn.


afvallen-met-het-1-op-1-online-dieet-415x500-1

Wat kost het 1 op 1 dieet?

   De maaltijdvervangers van het 1 op 1 Dieet zijn er vanaf € 3,00 per stuk.
   Met meer dan 28 verschillende smaken is de keuze reuze uit:
   Shakes & Smoothies - Soepen- Repen en Bites - Pappen en Dessert - Warme gerechten. 


   Dieet kosten per week.

   Voor stap 1 t/m stap 3 gebruik je 3 maaltijdvervangers van het 1 op 1 Dieet. Kosten per week, vanaf € 63,00.
   Voor stap 4 en 5 gebruik je 2 maaltijdvervangers van het 1 op 1 Dieet.

   Kosten per week, vanaf. € 42,00.
   Vanaf stap 6 en 7 heb je 1 maaltijdvervanger nodig.
   Kosten per week, vanaf € 21,00.


   Tijdens het Stappenplan zijn de (online) consulten gratis bij afname van producten.

boek-en-shake-baker-van-het-1op1-dieet

Wat krijg je van ons!

  • Een flexibel en duidelijk stappenplan
  • Smakelijke maaltijdvervangers met voldoende variatie 
  •  Tips en recepten voor gezonde voeding
  • 1 op 1 begeleiding van Bianca of Jeroen
  • Maatwerk; jouw stappenplan passen we aan op jouw situatie
  • Coaching om inzicht te krijgen in jouw eet- en leefgewoonten
  • Het Stappenplan-boek met uitleg, een dagboek, lekkere recepten en nog veel meer
  • Ook na het behalen van je streefgewicht begeleiden we je om je streefgewicht te behouden


  Bij BewustZijnMet gaat het om jou!

  Voordat je met het 1 op 1 Dieet van het Cambridge Weight Plan start, willen we tijdens een online intake gesprek graag meer van je weten. Hierbij zijn jouw motivatie, je medische achtergrond en je persoonlijke verhaal van belang. Daarna bepalen we samen welke beginstap het beste bij jou past. 

Afvallen doen we samen met het 1 op 1 Dieet van Nederland

Maak hier vrijblijvend een online afspraak