Leefstijl tips
Bianca
Leefstijl tips
03/07/2017
2 min
0

Je persoonlijke ontdekkingstocht met Onwards ontdekken

03/07/2017
2 min
0

Ken jezelf!
Ken jezelf is een van de vier kernmodules die we behandelen in de Onwards training. De belangrijkste zelfs.
Als je echt weet wie je bent, wat je waardes en voorkeuren zijn en wat jou verhaal is achter jou manier van omgaan met dat wat er speelt in je werk, relatie of gezondheid dan kan je verder en zal je stap voor stap zelf weer de handen aan het stuur hebben.
Je wordt je meer bewust om een andere weg in te slaan met oplossingen i.p.v die terugkerende valkuilen waar je geen grip meer op hebt en niet begrijpt waarom je iets doet wat je niet wil.
Hoe mooi is het om jezelf nog beter te leren kennen. Onderzoek naar je waardes, je voorkeuren en je talenten/passie.
Noem het gerust een ware persoonlijke ontdekkingstocht.
Ga jij die uitdaging aan? Voor 1 op 1 coaching of in groepsverband

Ken jezelf Onwards Bewustzijnmet

Kom tot jezelf!
Kom tot jezelf is het 2de hoofdstuk van de vier kernmodules die we in de Onwards training behandelen. Hierin behandelen we theorie en praktijk d.m.v leuke oefeningen dat je echt tot jezelf kan komen en daar ook meteen het effect van ziet.
Geen tijd of te druk bestaat straks niet meer in jouw woordenboek. We worden door de samenleving vaak al te veel overprikkeld en staan vaak niet meer stil bij wat er op het moment echt speelt, waardoor we altijd het gevoel hebben dat we te druk zijn en geen tijd meer voor ons zelf hebben. Niets is minder waar, je zal merken dat je tijd over houd en deze geheel tot jou zal komen.
Aandachttraining en mindfulness wordt meer en meer geaccepteerd als een waardevolle manier om dicht bij een oplossing te komen in werk, relaties en gezondheid.
Ga jij die uitdaging aan? Voor 1 op 1 coaching of in groepsverband

Kom tot jezelf Onwards Bewustzijnmet

Voed jezelf!
De Onwards training is niet alleen voor diegene bedoeld die al op streefgewicht zijn. Juist in je strijd tegen de overtollige kilo’s is de Onwards training een perfecte aanvulling.
Om jezelf goed te voeden is het belangrijk dat je weet wat goed voor je is en wat in een gezond voedingspatroon bij jou past, waarbij ook tussendoortjes en extra’s niet worden vergeten.
Ook hierin gaan we stap voor stap op weg naar een gezonde leefstijl. In dit hoofdstuk komt zowel theorie en praktijk aan de orde. Het zal je verbazen wat je nog kan leren over voeding, de benodigde voedingsstoffen, etiketten lezen, boodschappen en jouw manier (en het gezin) van eten.

Voed jezelf Onwards Bewustzijnmet

Zorg goed voor jezelf!
Wat is er mooier dan weten wat goed voor je is. Knopen doorhakken! Tijdens de gehele Onwards training heb je jezelf beter leren kennen en weet je betere keuzes voor jezelf te maken.
In dit hoofdstuk geven we je nog wat extra tools om te leren wat voor jou belangrijk is en dus ook goed voor jezelf te zorgen.
In je verdere leven krijg je altijd dingen op je pad.
Door daar waar nodig even stil te staan bij wat er nu echt speelt en wat voor jou echt belangrijk is, zul je bewuster kunnen kiezen voor een andere oplossing en niet meer in je valkuilen stappen.

Zorg voor jezelf

 

Meld je hieraan

Reacties