van Falen naar stralen
1 op 1 Dieet
Bianca
1 op 1 Dieet
01/12/2022
1 min
0

Van falen naar stralen

01/12/2022
1 min
0

Misschien herken je het wel. Je hebt weer zo dag dat wat je in je hoofd had gepland niet helemaal lekker loopt. Je komt thuis van een afspraak die te lang duurde of moe van je werk en denkt …..kak.... wat moeten we nu weer eten? Pfff en dan moet ik ook nog boodschappen doen. Nee, we gaan niet bestellen, maar gezond eten dus ik ga wel even snel langs de supermarkt.

Zonder voorbereiding en het moet snel zal ook deze handeling anders lopen dan je in je hoofd hebt gepland. Je gaat als een speer door de supermarkt, want je wil zo snel mogelijk naar huis om te koken. Thuis gekomen en bij het uitladen van je boodschappen kom je erachter dat je toch niet zo veel gezonde dingen hebt gekocht en zeker ook een aantal dingen bent vergeten. Pfff, ook dat nog, niets gaat ook goed vandaag. Zal ik dan toch maar eten bestellen en dan morgen weer goed beginnen?

Het moraal van het verhaal:
In een supermarkt wordt het overleven als je geen boodschappenlijstje hebt. Met een duidelijk briefje kom je minder snel in andere verleidingen en het scheelt je onzin aankopen wat je ook nog eens in je portemonnee zal voelen. 

Je doel om af te vallen is er wel, maar een duidelijk concreet plan is er niet. Positieven en negatieve gedachtes lopen veel door elkaar waar je je niet echt bewust van bent en halen je uit balans.  En het aller belangrijkste het voelt (weer) als falen waardoor het afvallen (weer) niet lukt. 

Met onze persoonlijke 1 op 1 begeleiding val je niet alleen af, maar krijg je ook inzage in jouw leef- en eetgewoonten. Wij gaan echt met je aan de slag. Van falen naar stralen en nog veel meer. Meer informatie? Maak dan een afspraak met één van ons.

Reacties