Dit past bij mij. Ik voel me weer super in mijn vel.
1 op 1 Dieet
Team GoedBlik
1 op 1 Dieet
01/22/2019
1 min
0

Dit past bij mij. Ik voel me weer super in mijn vel.

01/22/2019
1 min
0

Anderhalf jaar terug kwam ik bij Bianca en Jeroen in de Cambridge praktijk Alkmaar voor een intakegesprek. Ik zat totaal niet lekker in mijn vel, zat ziek thuis. Het ging niet goed met me, had veel medicijnen geslikt waardoor ik in korte tijd ook flink aangekomen was. Om eerlijk te zijn ook omdat ik een ontzettende emo-eter ben (was) … Ik voelde me zoals ik er uit zag en daar was ik totaal niet blij mee. Er moest iets gebeuren. Na een duidelijk gesprek met Bianca was ik positief, dit moet gewoon lukken. Hier moest ik mijn tanden in gaan zetten.

Ik begon in stap 2 en ik kwam wekelijks bij Jeroen op consult waar we goede gesprekken hadden. De meeste Cambridge producten waren goed te eten, er was genoeg om uit te kiezen, en toch ging ik bijna iedere keer met hetzelfde naar huis. Het afvallen in het begin vond ik niet zo lastig, later toen ik meer mocht gaan eten was dat een grotere uitdaging. Omdat in een later stadium het vele gebruik van zuivel mij niet zo goed lag zijn we creatief gaan kijken wat wel werkte bij mij. Dat gaat dan met up’s en down’s op de weegschaal, soms heel frustrerend. Met de hulp van Jeroen lukte dit allemaal en had ik na een half jaar kleding die ruim twee maten te groot was. Ik had mezelf vooraf een doel gesteld, maar die heb ik niet helemaal behaald, ik bleef hangen op een bepaald gewicht. Maar ik was trots op mijn lijf en wat ik bereikt had, alleen niet op de cijfertjes, die laatste procenten heb ik maar voor lief genomen. Nu één jaar later zit ik nog op hetzelfde resultaat en daar heb ik niet eens zo veel voor hoeven te doen. Dit past bij mij en ik voel me er heel goed bij. Ik raad het iedereen aan, ook als je helemaal niet lekker in je vel zit.
Succes voor de mensen die gaan beginnen met het Cambridge stappenplan, ook jij kan het.

Reacties